Bona tarda!!!!!
La recepta que us porto avui no us deixarà
indiferents, els joves de Viladamat les han gaudit moltíssim avui a la tarda i
ja m'han dit que la setmana que ve en volen més així que ja sabeu: TRIUMFEU
SEGUR!
Ingredients (per unes 35 Cookies aproximadament):
- 140 grms. de xocolata fondant tallat a trossos
- 130 grms. de mantega tova tallada a trossos
- 100 grms. de sucre
- 100 grms. de sucre moreno
- 1 ou
- 2 culleradetes de sucre de vainilla
- 180 grms de farina
- Mitja culleradeta de bicarbonat
- Mitja culleradeta de llevat en pols (tipus Royal)
- Un pessic de sal
Pas a pas (jo ho he fet amb la Thermomix TM31, però ho podeu adaptar amb
una picadora i batedora elèctrica):
- Preescalfem el forn a 180º. Folrem dues safates de forn amb paper de
forn i reservem.
- Posem la xocolata al got i trossegem 3 seg/vel 6. Reservem la xocolata
a un bol.
- Sense rentar el got, posem la mantega, el sucre, el sucre moreno, l'ou
i el sucre de vainilla i barregem 2 min/vel.3
- Afegim la farina, el bicarbonat, el llevat en pols, la sal i barregem
15 seg/vel.4.
- Agreguem la xocolata reservada i removem 30seg/Gir a l'esquerra/
vel.2.
- Amb l'ajuda de dos culleradetes fem petites boletes de la mida d'una nou. Les posem a sobre les safates, amb una separació de 5 cm entre elles. 10 minuts (180º) . Les deixem refredar sobre una reixa i les guardem en un recipient hermètic.
-
Espero que us agradin moltíssim!!!!!!! Petonets ensucrats!!!!!
______________________
¡¡¡Buenas tardes!!!
La receta que os traigo hoy no os dejará indiferentes, los jóvenes de Viladamat las han disfrutado muchísimo esta tarde y ya me han dicho que la semana que viene quieren más así que ya sabéis: ¡TRIUNFO SEGURO!
Ingredientes (para unas 35 Cookies aproximadamente):
- 140 gr. de chocolate fondant troceado
- 130 gr. de mantequilla blanda cortada en trozos
- 100 gr. de azúcar
- 100 gr. de azúcar moreno
- 1 huevo
- 2 cucharaditas de azúcar de vainilla
- 180 gr. de harina
- Media cucharadita de bicarbonato
- Media cucharadita de levadura en polvo (tipo Royal)
- Una pizca de sal
Paso a paso (yo lo he hecho con la Thermomix TM31 , pero puede adaptar con una picadora y batidora eléctrica):
- Precalentamos el horno a 180º. Forramos dos bandejas de horno con papel de horno y reservamos.
- Ponemos el chocolate en el vaso y trocear 3 seg/vel 6. Reservamos el chocolate a un bol.
- Sin lavar el vaso, ponemos la mantequilla, el azúcar, el azúcar moreno, el huevo y el azúcar de vainilla y mezclamos 2 min/vel.3
- Añadimos la harina, el bicarbonato, la levadura en polvo, la sal y mezclamos 15 seg/vel.4.
- Agregamos el chocolate reservada y removemos 30seg/Giro a la izquierda/vel.2.
- Con la ayuda de dos cucharillas hacemos pequeñas bolitas del tamaño de una nuez. Las ponemos encima las bandejas, con una separación de 5 cm entre ellas. 10 minutos (180º). Las dejamos enfriar sobre una rejilla y las guardamos en un recipiente hermético.
¡¡¡Espero que os gusten muchísimo!!! ¡¡Besitos azucarados!!