Contacte

Si us voleu posar en contacte amb mi: alba.vives@hotmail.com / alba.vivesdos@gmail.com o al 652 03 11 88

divendres, 13 de desembre del 2013

COOKIES 100%

Bona tarda!!!!!

La recepta que us porto avui no us deixarà indiferents, els joves de Viladamat les han gaudit moltíssim avui a la tarda i ja m'han dit que la setmana que ve en volen més així que ja sabeu: TRIUMFEU SEGUR!

Ingredients (per unes 35 Cookies aproximadament):
  • 140 grms. de xocolata fondant tallat a trossos
  • 130 grms. de mantega tova tallada a trossos
  • 100 grms. de sucre 
  • 100 grms. de sucre moreno
  • 1 ou
  • 2 culleradetes de sucre de vainilla
  • 180 grms de farina
  • Mitja culleradeta de bicarbonat
  • Mitja culleradeta de llevat en pols (tipus Royal)
  • Un pessic de sal
Pas a pas (jo ho he fet amb la Thermomix TM31, però ho podeu adaptar amb una picadora i batedora elèctrica):
  1. Preescalfem el forn a 180º. Folrem dues safates de forn amb paper de forn i reservem.
  2. Posem la xocolata al got i trossegem 3 seg/vel 6. Reservem la xocolata a un bol.
  3. Sense rentar el got, posem la mantega, el sucre, el sucre moreno, l'ou i el sucre de vainilla i barregem 2 min/vel.3 
  4. Afegim la farina, el bicarbonat, el llevat en pols, la sal i barregem 15 seg/vel.4.
  5. Agreguem la xocolata reservada i removem 30seg/Gir a l'esquerra/ vel.2. 
  6. Amb l'ajuda de dos culleradetes fem petites boletes de la mida d'una nou. Les posem a sobre les safates, amb una separació de 5 cm entre elles. 10 minuts (180º) . Les deixem refredar sobre una reixa i les guardem en un recipient hermètic.


Espero que us agradin moltíssim!!!!!!! Petonets ensucrats!!!!!

______________________

¡¡¡Buenas tardes!!!

La receta que os traigo hoy no os dejará indiferentes, los jóvenes de Viladamat las han disfrutado muchísimo esta tarde y ya me han dicho que la semana que viene quieren más así que ya sabéis: ¡TRIUNFO SEGURO!

Ingredientes (para unas 35 Cookies aproximadamente):
  • 140 gr. de chocolate fondant troceado
  • 130 gr. de mantequilla blanda cortada en trozos
  • 100 gr. de azúcar
  • 100 gr. de azúcar moreno
  • 1 huevo
  • 2 cucharaditas de azúcar de vainilla
  • 180 gr. de harina
  • Media cucharadita de bicarbonato
  • Media cucharadita de levadura en polvo (tipo Royal)
  • Una pizca de sal

Paso a paso (yo lo he hecho con la Thermomix TM31 , pero puede adaptar con una picadora y batidora eléctrica):
  1. Precalentamos el horno a 180º. Forramos dos bandejas de horno con papel de horno y reservamos.
  2. Ponemos el chocolate en el vaso y trocear 3 seg/vel 6. Reservamos el chocolate a un bol.
  3. Sin lavar el vaso, ponemos la mantequilla, el azúcar, el azúcar moreno, el huevo y el azúcar de vainilla y mezclamos 2 min/vel.3
  4. Añadimos la harina, el bicarbonato, la levadura en polvo, la sal y mezclamos 15 seg/vel.4.
  5. Agregamos el chocolate reservada y removemos 30seg/Giro a la izquierda/vel.2.
  6. Con la ayuda de dos cucharillas hacemos pequeñas bolitas del tamaño de una nuez. Las ponemos encima las bandejas, con una separación de 5 cm entre ellas. 10 minutos (180º). Las dejamos enfriar sobre una rejilla y las guardamos en un recipiente hermético.


¡¡¡Espero que os gusten muchísimo!!! ¡¡Besitos azucarados!!