Contacte

Si us voleu posar en contacte amb mi: alba.vives@hotmail.com / alba.vivesdos@gmail.com o al 652 03 11 88

divendres, 29 de novembre del 2013

PASTÍS DE CINE!!! PART I / ¡¡¡PASTEL DE CINE!!! PARTE I

Hola a tothom! 
Avui arribo tard perquè m'he acostat fins a la Creativa de Barcelona. Està molt bé el món de l'Scrapbooking i del Patchwork (entre d'altres). Actualment, els conceptes Scrap, Patchwork i Rebosteria Creativa estan molt units i fins i tot estan començant a barrejar-se. Des del meu punt de vista l'objectiu és el mateix: realitzar idees creatives i boniques a la vista, sigui amb el material que sigui. 
Com ja sabeu totes aquestes activitats són costoses de mantenir econòmicament, per això crec que us heu de centrar en una, però sense deixar de banda les altres! De fet, jo avui a la fira, tot i fer manualitats amb espuma eva, he demostrat que el que més m'agrada és la rebosteria! jiji

Però jo avui no us volia parlar d'això, sinó que volia fer la primera part d'una entrada molt especial per mi, doncs la meva Maria va fer 25 anys el passat 16 de Novembre! Com no podia ser menys jo m'he encarregat del pastís que té com a motiu "Hollywood".
Avui només us presento la recepta que vaig fer per poder elaborar el muntatge que us explicaré a la propera entrada (no faig tota la entrada avui perquè la meva nena encara no ha vist el pastís i perdria tota la gracia, amb l'esforç que jo sé que està fent per no desembolicar-lo i mirar-lo abans d'hora...jajajaja).

Ingredients per una safata de forn:
  • 6 ous
  • 2 sobre de Royal
  • 2 iogurts naturals
  • 6 gots de iogurt de farina
  • 4 gots de iogurt de sucre
  • 2 got iogurt oli (a poder ser de girasol o d'oliva suau)
  • 2 cullerades de pasta de toffe
Pas a pas:
  1. Preescalfem el forn a 180º
  2. Separem les clares dels rovells i reservem les clares.
  3. Barregem sucre i rovells
  4. Afegim els iogurts
  5. Afegim la farina i el llevat a poc a poc deixant que s'incorporin correctament i procurant que no quedin grumolls.
  6. Afegim l'oli, barregem i afegim les dues cullerades de toffe
  7. Muntem les clares a punt de neu i les barregem lentament fent que s'integri, però sense que perdi l'aire, cal fer moviments envolvents.
  8. Ho posem al forn durant uns 20-30 minuts a 180º
Ara que ja teniu la recepta del pastís de toffe cal fer el ganache de xocolata per poder elaborar la tècnica de vores perfectes. 

Ingredients:
  • 600 grms. xocolata
  • 300 grms. nata líquida per muntar
Pas a pas:
  1. Posem la nata líquida a bullir
  2. Quan estigui bullint incorporar a poc a poc a la xocolata i anar barrejant fins que aquesta es desfaci del tot.
Ara ja teniu tot el que necessiteu fer per començar el muntatge d'aquesta pastís de cine. No us perdeu la propera entrada per veure el pas a pas! 
Espero que us agradi! Molts petons de sucre!!
________________


Hola a todos!

Hoy llego tarde porque me he acercado hasta la Creativa de Barcelona. Está muy bien el mundo del Scrapbooking y del Patchwork (entre otros). Actualmente, los conceptos Scrap, Patchwork y Repostería Creativa están muy unidos e incluso están empezando a mezclarse. Desde mi punto de vista el objetivo es el mismo: realizar ideas creativas y bonitas a la vista, sea con el material que sea.
Como ya saben todas estas actividades son costosas de mantener económicamente, por eso creo que debéis centraros en una, pero sin dejar de lado las otras. De hecho, yo hoy en la feria a pesar de hacer manualidades con espuma eva, he demostrado que lo que más me gusta es la repostería! jiji


Pero yo hoy no quería hablar de eso, sino que quería hacer la primera parte de una entrada muy especial para mí, pues mi María hizo 25 años el pasado 16 de Noviembre! Como no podía ser ce otra forma yo me he encargado del pastel que tiene como motivo "Hollywood".
Hoy sólo os presento la receta que hice para poder elaborar el montaje que os contaré en la próxima entrada (no hago toda la entrada hoy porque mi niña aún no ha visto el pastel y perdería toda la gracia , con el esfuerzo que yo sé que está haciendo para no desenvolverlo y mirarlo antes de tiempo ... jajajaja).

Ingredientes para una bandeja de horno:
  • 6 huevos
  • 2 sobre de Royal
  • 2 yogures naturales
  • 6 vasos de yogur de harina
  • 4 vasos de yogur de azúcar
  • 2 vasos de yogur de aceite (a poder ser de girasol o de oliva suave)
  • 2 cucharadas de pasta de toffe

Paso a paso:
  1. Precalentamos el horno a 180º
  2. Separamos las claras de las yemas y reservamos las claras.
  3. Mezclar azúcar y yemas.
  4. Añadimos los yogures.
  5. Añadimos la harina y la levadura poco a poco dejando que se incorporen correctamente y procurando que no queden grumos.
  6. Añadimos el aceite , mezclamos y añadimos las dos cucharadas de toffe.
  7. Montamos las claras a punto de nieve y las mezclamos lentamente haciendo que se integre, pero sin que pierda el aire, hay que hacer movimientos envolventes.
  8. Lo ponemos en el horno durante unos 20-30 minutos a 180º

Ahora que ya tenéis la receta del pastel de toffe es necesario hacer el ganache de chocolate para poder elaborar la técnica de bordes perfectos.

Ingredientes:
  • 600 gr. chocolate
  • 300 gr. nata líquida para montar

Paso a paso:
  1. Ponemos la nata líquida a hervir
  2. Cuando esté hirviendo incorporar poco a poco al chocolate y mezclando hasta que ésta se deshaga del todo.

Ahora ya teneis todo lo que necessitais para empezar el montaje de esta tarta de cine. No se pierdan la pròxima entrada para ver el paso a paso!
Espero que os guste! Muchos besos de azúcar!