Contacte

Si us voleu posar en contacte amb mi: alba.vives@hotmail.com / alba.vivesdos@gmail.com o al 652 03 11 88

dilluns, 18 de novembre del 2013

CUPCAKES D'OREO / CUPCAKES DE OREO

Bona tarda!! 
Avui arribo amb nova recepta de Cupcakes extreta del blog de la meva amiga i companya d'aventures www.mysweetideasannapayet.blogspot.com 

La Cristina Ambròs m'ha fet una comanda de sis cupcakes per l'aniversari d'una amiga que en fa 18!! És una fan dels Cupcakes i l'han volgut sorprendre amb sis cupcakes d'oreo.

Cal dir que la recepta que adjunto a continuació, i que podeu trobar també a la pàgina de l'anna és per dotze Cupcakes, però els de casa estan encantats de poder-ne tastar un! :-)

Espero que us agradi aquesta recepta! 

Ingredients:
  • 2 ous
  • 140 grms. de sucre
  • 115 grms. de farina
  • 120 grms. mantega
  • 2 cullerades de cacao en pols
  • 1 cullerada petita de llevat
  • 1 cullerada de vainilla en pols
  • 60-70 ml. llet
  • 6 cullerades de galeta oreo triturada
  • 150 grms. Philadelphia
  • 150 grms. Nata líquida
  • 90 grms. sucre glas
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 cullerada petita de vainilla
Pas a pas:
  1. Escalfem el fonr a 180 graus.
  2. Batelm la mantega i el sucre fins que quedi cremós. Farem servir la batedora elèctrica durant tot el procés.
  3. Afegim els ous d'un en un.
  4. A continuació afegim la meitat dels ingredients secs: farina, llevat, cacao i vainilla.
  5. Afegim la llet.
  6. Aboquem la resta d'ingredients secs i la galeta triturada.
  7. Emplenem els motllos fins la meitat i ho posem al forn 22-25 minuts o fins que surti el punxo net.
  8. Deixem refredar en una reixa 5 minuts i després desmotllem i reservem.
  9. Barregem la philadelphia, el sucre glas, la llimona i la vainilla. Reservem.
  10. Montem la nata i la barregem a la crema anterior.
  11. L'hem de preparar el mateix dia que la volem gasta, necessita nevera.
  12. Posem la buttercream en una maniga pastissera i decorem amb la broqueta que més ens agradi.
  13. Afegim una galeta mini oreo a sobre de la buttercream per decorar.
I aquest és el bonic resultat! Fins la propera! Petonets de sucre!


___________________

¡Buenas tardes!
Hoy llego con nueva receta de Cupcakes extraída del blog de ​​mi amiga y compañera de aventuras www.mysweetideasannapayet.blogspot.com

Cristina Ambròs me ha hecho un pedido de seis cupcakes para el cumpleaños de una amiga que hace ¡18! Es una fan de los Cupcakes y la han querido sorprender con seis cupcakes de oreo.

Hay que decir que la receta que adjunto a continuación, y que puede encontrar también en la página de Anna es para doce Cupcakes, ¡pero los de casa están encantados de poder probar uno! :-)

¡Espero que os guste esta receta!

Ingredientes:
  • 2 huevos
  • 140 gr. de azúcar
  • 115 gr. harina
  • 120 gr. mantequilla
  • 2 cucharadas de cacao en polvo
  • 1 cucharada pequeña de levadura
  • 1 cucharada de vainilla en polvo
  • 60-70 ml. leche
  • 6 cucharadas de galleta oreo triturada
  • 150 gr. Philadelphia
  • 150 gr. nata líquida
  • 90 gr. azúcar glas
  • 1 cucharada de jugo de limón
  • 1 cucharada pequeña de vainilla

Paso a paso:
  1. Calentamos el horno a 180 grados.
  2. Batimos la mantequilla y el azúcar hasta que quede cremoso. Utilizaremos la batidora eléctrica durante todo el proceso.
  3. Añadimos los huevos de uno en uno.
  4. A continuación añadimos la mitad de los ingredientes secos: harina, levadura, cacao y vainilla.
  5. Añadimos la leche.
  6. Verter el resto de ingredientes secos y la galleta triturada.
  7. Rellenamos los moldes hasta la mitad y lo ponemos en el horno 22-25 minutos o hasta que salga el pincho limpio.
  8. Dejamos enfriar en una rejilla 5 minutos y luego desmoldamos y reservamos.
  9. Mezclamos la philadelphia, el azúcar glas, el limón y la vainilla. Reservamos.
  10. Montamos la nata y la mezclamos a la crema anterior.
  11. La tenemos que preparar el mismo día que la queremos gastar, necesita nevera.
  12. Ponemos la buttercream en una manga pastelera y decoramos con la brocheta que más nos guste.
  13. Añadimos una mini oreo encima de la buttercream para decorar.
¡Y este es el bonito resultado! ¡Hasta la próxima! ¡Besitos de azúcar!