Bona tarda!!
Avui arribo amb nova recepta de Cupcakes extreta del blog de la meva amiga i companya d'aventures www.mysweetideasannapayet.blogspot.com
La Cristina Ambròs m'ha fet una comanda de sis cupcakes per l'aniversari d'una amiga que en fa 18!! És una fan dels Cupcakes i l'han volgut sorprendre amb sis cupcakes d'oreo.
Cal dir que la recepta que adjunto a continuació, i que podeu trobar també a la pàgina de l'anna és per dotze Cupcakes, però els de casa estan encantats de poder-ne tastar un! :-)
Espero que us agradi aquesta recepta!
Ingredients:
- 2 ous
- 140 grms. de sucre
- 115 grms. de farina
- 120 grms. mantega
- 2 cullerades de cacao en pols
- 1 cullerada petita de llevat
- 1 cullerada de vainilla en pols
- 60-70 ml. llet
- 6 cullerades de galeta oreo triturada
- 150 grms. Philadelphia
- 150 grms. Nata líquida
- 90 grms. sucre glas
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 cullerada petita de vainilla
- Escalfem el fonr a 180 graus.
- Batelm la mantega i el sucre fins que quedi cremós. Farem servir la batedora elèctrica durant tot el procés.
- Afegim els ous d'un en un.
- A continuació afegim la meitat dels ingredients secs: farina, llevat, cacao i vainilla.
- Afegim la llet.
- Aboquem la resta d'ingredients secs i la galeta triturada.
- Emplenem els motllos fins la meitat i ho posem al forn 22-25 minuts o fins que surti el punxo net.
- Deixem refredar en una reixa 5 minuts i després desmotllem i reservem.
- Barregem la philadelphia, el sucre glas, la llimona i la vainilla. Reservem.
- Montem la nata i la barregem a la crema anterior.
- L'hem de preparar el mateix dia que la volem gasta, necessita nevera.
- Posem la buttercream en una maniga pastissera i decorem amb la broqueta que més ens agradi.
- Afegim una galeta mini oreo a sobre de la buttercream per decorar.
___________________
¡Buenas tardes!
Hoy llego con nueva receta de Cupcakes extraída del blog de mi amiga y compañera de aventuras www.mysweetideasannapayet.blogspot.com
Cristina Ambròs me ha hecho un pedido de seis cupcakes para el cumpleaños de una amiga que hace ¡18! Es una fan de los Cupcakes y la han querido sorprender con seis cupcakes de oreo.
Hay que decir que la receta que adjunto a continuación, y que puede encontrar también en la página de Anna es para doce Cupcakes, ¡pero los de casa están encantados de poder probar uno! :-)
¡Espero que os guste esta receta!
Ingredientes:
- 2 huevos
- 140 gr. de azúcar
- 115 gr. harina
- 120 gr. mantequilla
- 2 cucharadas de cacao en polvo
- 1 cucharada pequeña de levadura
- 1 cucharada de vainilla en polvo
- 60-70 ml. leche
- 6 cucharadas de galleta oreo triturada
- 150 gr. Philadelphia
- 150 gr. nata líquida
- 90 gr. azúcar glas
- 1 cucharada de jugo de limón
- 1 cucharada pequeña de vainilla
Paso a paso:
- Calentamos el horno a 180 grados.
- Batimos la mantequilla y el azúcar hasta que quede cremoso. Utilizaremos la batidora eléctrica durante todo el proceso.
- Añadimos los huevos de uno en uno.
- A continuación añadimos la mitad de los ingredientes secos: harina, levadura, cacao y vainilla.
- Añadimos la leche.
- Verter el resto de ingredientes secos y la galleta triturada.
- Rellenamos los moldes hasta la mitad y lo ponemos en el horno 22-25 minutos o hasta que salga el pincho limpio.
- Dejamos enfriar en una rejilla 5 minutos y luego desmoldamos y reservamos.
- Mezclamos la philadelphia, el azúcar glas, el limón y la vainilla. Reservamos.
- Montamos la nata y la mezclamos a la crema anterior.
- La tenemos que preparar el mismo día que la queremos gastar, necesita nevera.
- Ponemos la buttercream en una manga pastelera y decoramos con la brocheta que más nos guste.
- Añadimos una mini oreo encima de la buttercream para decorar.