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diumenge, 24 de novembre del 2013

CUPCAKES DE XOCO AMB CREMA DE XOCO BLANCA I VIROSTES DE MADUIXA / CUPCAKE DE CHOCO CON CREMA DE CHOCO BLANCA Y VIRUTAS DE FRESA


Hola a tothom! Per fi s'ha acabat el dia!!! Quin estrés!
Ahir al BCN&CAKE simplement B-R-U-T-A-L!!! Tinc preparada una entrada increïble amb tot de coses que us haig d'explicar!! Tan bon punt arribi demà de l’examen m'hi poso i ho comparteixo.
Avui per arrencar amb molta energia aquesta setmana dolça (perquè a partir de demà a la tarda serà moooooolt dolça!! jijiji) us porto... NOVA RECEPTA! Realment increïble! 
Us poso la recepta que és extreta del bloc de l'Alma (a la qual vaig veure ahir a la seva firma de llibres, entre d'altres!!). No us la podeu perdre.

Ingredients cupcakes (Entre 6 i 8 diu a la recepta de l'Alma, en el meu cas n'he obtingut 10, tot depèn de la capsula!)
  • 2 ous
  • 140g de sucre
  • 115g de farina
  • 120g de mantega
  • 2 cullerades i mitja de cacau en pols sense sucre
  • 1 culleradeta de llevat en pols (Royal)
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla.
  • 65ml de llet
Ingredients de la crema de xoco blanca
  • 250g mantega
  • 250g sucre glas
  • 100g xocolata blanca (al tanto que no es cremi!!)
  • 1 culleradeta i mitja d'extracte de vainilla
  • 1 cullerada de llet
Pas a pas:

  1. Preescalfem el forn a 160º
  2. En una gerra, barregem la llet i l'extracte de vainilla.
  3. En el bol de la batedora, batem el sucre amb la mantega fins que estigui ben cremós. Afegim l'ou un a un. A continuació, afegim la mteitat de la barreja de farina i cacau. Després la llet i finalment la resta de la farina.
  4. Repartir la barreja entre les capsules de cupcakes, sense emplenar-los més que 2/3.
  5. Ho posem al forn durant uns 20 minuts o fins que al punxar-los amb un escuradents surti net.
  6. Traiem del forn i deixem refredar a la safata uns cinc minuts abans de traspassar-los a la reixeta.
  7. Muntem la crema amb la batedora elèctrica.
  8. Quan estiguin completament freds els cupcakes els cobrim amb l'ajuda d'una espàtula i després amb la màniga decorem el centre.
  9. Per acabar posem virostes de xocolata de maduixa per donar un toc de color i gust.


Espero que us agradin! 


Us espero demà amb moltes ganes de presentar-vos la meva primera experiència al BCN&CAKE! 

Ara m'acomiado que haig de descansar per estar fresca a l'examen de demà! Desitgeu-me sort! 

PETONETS DE SUCRE!
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¡Hola a todos! ¡Por fin se ha acabado el día! ¡Qué estrés!
Ayer BCN & CAKE simplemente ¡B- R- U - T -A -L! Tengo preparada una entrada increíble con muchas cosas ¡que os voy a contar! En cuanto llegue mañana del examen me pongo y lo comparto.
Hoy para arrancar con mucha energía esta semana dulce (porque a partir de mañana por la tarde será ¡muuuuy dulce! Jijiji) os traigo... ¡NUEVA RECETA! ¡Realmente increíble!
Os pongo la receta que es extraída del blog de Alma (a la que vi ayer en su firma de libros, ¡entre otros!). No te la puedes perder.

Ingredientes cupcakes (Entre 6 y 8 dice a la receta del Alma, en mi caso he obtenido 10, ¡todo depende de la capsula!)
  • 2 huevos
  • 140g de azúcar
  • 115g de harina
  • 120g de mantequilla
  • 2 cucharadas y media de cacao en polvo sin azúcar
  • 1 cucharadita de levadura en polvo (Royal)
  • 1 cucharadita de extracto de vainilla.
  • 65ml de leche

Ingredientes de la crema de chocolate blanco
  • 250g mantequilla
  • 250g azúcar glas
  • 100g chocolate blanco (¡al tanto de que no se queme!)
  • 1 cucharadita y media de extracto de vainilla
  • 1 cucharada de leche

Paso a paso :
  1. Precalentamos el horno a 160º
  2. Preparamos los papeles de los cupcakes
  3. En una jarra, mezclamos la leche y el extracto de vainilla.
  4. En un bol, tamizamos juntas la harina, el cacao y la levadura en polvo.
  5. En el tazón de la batidora, batimos el azúcar con la mantequilla hasta que esté bien cremoso. Añadimos el huevo uno a uno. A continuación, añadimos la mitad de la mezcla de harina y cacao. Después la leche y finalmente el resto de la harina.
  6. Repartir la mezcla entre las cápsulas de cupcakes, sin llenarlos más que 2/3.
  7. Lo ponemos en el horno durante unos 20 minutos o hasta que al pinchar con un palillo salga limpio.
  8. Sacamos del horno y dejamos enfriar en la bandeja unos cinco minutos antes de traspasarlos a la rejilla.
  9. Montar la crema con la batidora eléctrica.
  10. Cuando estén completamente fríos los cupcakes los cubrimos con la ayuda de una espátula y luego con la manga decoramos el centro.
  11. Para terminar ponemos las virutas de chocolate de fresa para dar un toque de color y sabor.


¡Espero que os gusten!


Os espero mañana con muchas ganas de presentaros ¡mi primera experiencia en el BCN & CAKE!

¡Ahora me despido que tengo que descansar para estar fresco en el examen de mañana! ¡Deseadme suerte!

¡BESITOS DE AZÚCAR !